Zobacz: https://lurker.land/post/loow-Ma7C
Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Komentarze:

Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?


Data dodania: 9/18/2021, 12:00:22 AM
Autor: ed161

#pytanie Mam prawie dwuletni #laptopy #lenovo i zauważyłem, że od niedawna po podłączeniu ładowarki system wyraźnie zwalnia, a kursor myszy ma zastoje. Natomiast gdy podłączę ładowarkę do wyłączonego komputera i włączę go, wszystko działa prawidłowo. Co jest tego przyczyną? Jakiś bug w oprogramowaniu lub sterownikach, czy może coś ze sprzętem?